Så er den nye hjemmeside klar. Denne skulle meget gerne være mere overskuelig, ligetil samt innovativ og sikkerhedsmæssig bedre end forrige. Kom gerne med ris og/eller ros. I vil kunne følge med herinde på ting der rør på sig i vores Grundejerforening, vi anbefaler desuden at man er medlem i vores Facebook gruppe, i finder link til den nederst på denne hjemmeside. Har man lyst til at kunne få f.eks. opkrævninger eller indkaldelser til generelforsamling på mail, tilmelder man sig nyhedsbrevet. Skulle man få ny mail kan man også give os besked den vej, eller blot under kontakt. Med Venlig Hilsen Bestyrelsen GFV

Del indhold

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så er du altid sikret nyheder lige så snart de udkommer

Læs flere nyheder her

Covid-19

Grundet Covid-19 situationen har vi ikke kunne afholde generelforsamling sidste år, dette er også blevet gjort opmærksom på via mail.
Bestyrelsen har lige været samlet og vi forbereder den kommende generelforsamling. Såfremt der ikke kommer restriktioner, bliver den afholdt denne gang. I vil høre nærmere. I mellemtiden kan i tænke over om i har nogle forslag der skal gennemgås.
Med Venlig Hilsen
Bestyrelsen GFV

Læs mere »

Ny Hjemmeside

Så er den nye hjemmeside klar. Denne skulle meget gerne være mere overskuelig, ligetil samt innovativ og sikkerhedsmæssig bedre end forrige.
Kom gerne med ris og/eller ros.

I vil kunne følge med herinde på ting der rør på sig i vores Grundejerforening, vi anbefaler desuden at man er medlem i vores Facebook gruppe, i finder link til den nederst på denne hjemmeside.
Har man lyst til at kunne få f.eks. opkrævninger eller indkaldelser til generelforsamling på mail, tilmelder man sig nyhedsbrevet. Skulle man få ny mail kan man også give os besked den vej, eller blot under kontakt.

Med Venlig Hilsen
Bestyrelsen GFV

Læs mere »
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.