Generelforsamling

Så er det endelig ved at være tid til vores “årlige” generelforsamling. grundet Covid-19 er denne blevet “udsat” Valg til bestyrelsen er dog gennemført via mail. Der er ikke komme forslag fra medlemmerne indenfor tidsfristen, der er kommet et enkelt udenfor, vi har derfor foreslået at dette kan nævne på selve dagen. Bestyrelsen har opsat forslag, så mød op og lad din stemme blive hørt, ved manglende fremmøde, henviser vi til Vedtægterne §3 stk4 “Generalforsamlingen er beslutningsdygtig uanset antallet af fremmødte. Hver parcel har 2 stemmer, der indehaves af den/de i tingbogen registrerede ejere. Er der flere end 2 ejere må disse ved fuldmagt tildeles indtil 2 stemmer. Et medlem kan dog lade sig repræsentere ved ægtefælle/samlever eller ved skriftlig fuldmagt. Et medlem kan højest møde med fuldmagt fra 3 parceller.” Vi Glæder os til at se så mange som muligt.

Del indhold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så er du altid sikret nyheder lige så snart de udkommer

Læs flere nyheder her

Emner berørt på møder.

Som aftalt på generalforsamlingen har jeg gjort det muligt at se hvilke emner der har været berørt på et bestyrelsesmøde.
Jeg kommer ikke til at lave det som en nyhed eller nyhedsmail hver gang vi har holdt møde, men man vil kunne se en oversigt med datoer under fanen, kalender, på vores hjemmeside. Kigger man under nyligt tilføjet datoer, vil man kunne klikke på den dato man vil se og herefter kunne se en punktopstilling med emner der har været berørt ved det enkelte møde.

Læs mere »

Nabohjælp

Så kom vores nabohjælp skilt endelig. En del af folket på Vesterled er allerede oprette som nabohjælper. Hvis man selv ønsker at blive nabohjælper, kan man se mere om det her https://nabohjaelp.botrygt.dk/

Læs mere »

Kontingent

Så er det blevet tid til betaling af kontingent. Der er sendt den årlige e-mail reminder ud, med betalings information, til alle jer der er skrevet på mail listen. Har man ikke fået en mail, skriv da til os via kontakt.
Vi anbefaler at man sætter kontingentet til at overfører automatisk via sin bank. Dette reducerer antallet af logins til vores netbank og dermed udgifter da der er gebyr på.

Læs mere »

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.